Je bekijkt de reis...
Ola supermercado, telebancos por acqui

Je bekijkt de reis...
El Chaltén,
Argentinië
a
A
Tags: Fitzroy, meer bergen, minder weer
16 maart 2015 17:16 | Door: Marianne
LEUK!! Een coole vogel..... Had je nu maar mijn ontzettend interessante vogelgidsje meegesleept!!
Ja OK daar moet je natuurlijk HOOG bejaard voor zijn (jouw woorden) maar je had dan wel half Nederland over dit wezen kunnen vertellen.
WEG uit dat El Kalefate (is het niet het kalifaat)? DAN helemaal wegwezen!!
Goede reis vannacht en de groeten aan de pinguïns. Ik denk (zonder boek) de Amelie pinguin. haha
Doeeeeg Jo met de banjo en consorten.
16 maart 2015 17:20 | Door: Laurens
Hallo, de foto´s van de gekke vogel volgen zo, ouwe vogelaar.
Beetje irritant, je moet hier altijd eerst de tekst schrijven, en dan pas kan je de foto´s plaatsen. Dus, trouwe lezers: het kan zijn dat jullie eerst alleen tekst zien, en na een uurtje pas de foto´s.
We gaan vannacht weg bij de pinguins. Die hebben we (door een samenloop van omstandigheden) helaas even gemist. Dat verhaal volgt later weer ;-)
doeg,
Lau
16 maart 2015 17:23 | Door: Marianne
Ik ga gelijk mijn vogelboeken raadplegen over de meeuwachtige blauw, grijze toedeledokie
Ach Pinguïns had ik ZO herkend!!
Dag mijn jongen maak jij maar foto's hoor. Doeeeg
16 maart 2015 17:46 | Door: Wil
Mooie plaatjes rare vogel is geen roofvogel ziet er wel koud uit,Jeptha hou de moed erin hicken maar, nog maar een paar weken,groetjes Wil
16 maart 2015 18:15 | Door: mama ineke
Ik hou van jullie spam hihi
knuf
17 maart 2015 10:13 | Door: Diane
Super leuk om al je verhalen te lezen - ik geniet vooral omdat ik op sommige plaatsen zelf ben geweest.
24 maart 2015 03:51 | Door: Laurens
Ineke: goed zo, dan spammen we jullie gewoon even door (binnenkort ;)
Diane: leuk dat je ons volgt. Ik had ook niet anders verwacht dan dat je op een aantal plekken ook zelf al geweest was ;)
Ongelooflijke wereldreiziger dat je er bent!